Skip to main content

Kreativitet har ingen begrænsning

Hvis du har brug for hjælp til at få realiseret dine idéer og tanker – om det er en tryksag eller en fotografisk opgave, så står jeg klar til at hjælpe. Jeg hjælper både privat og erhverv, så tøv ikke med at tage kontakt.

Fotografi og grafisk design
Har du brug for nye billeder af hesten? Salgsbilleder af bilen? Nye portrætter af dig selv, eller noget helt fjerde?
Eller har du brug for hjælp til udarbejdelse af nyt markedsføringsmateriale, som flyers, visitkort, brochure mm.?

Så tvivl ikke med at kontakte mig, for at få et uforpligtende tilbud.

Ønsker du at få en ny samarbejdspartner, på enten time- eller projektbasis, er dette naturligvis også en mulighed.

Om mig

Mit navn er Nadja Andersen, og jeg er en kreativ og open mindet person, med erfaring indenfor produktion af markedsføringsmateriale, som visitkort, flyers, brochure, plakater mm., samt grafisk indhold til brug på SoMe.

Udover det kan jeg være behjælpelig med fotografiske opgaver hvor jeg har speciale i portrætbilleder, biler og heste – jeg tilbyder også produktfotografering.

Har du brug for hjælp til et projekt eller søger du en ny og fleksibel samarbejdspartner?
Eller har du bare en god idé der skal ud og se dagens lys?
Så kontakt mig endelig!

BILER, PORTRÆT, HESTE

Jeg har mange års erfaring med fotografering af heste, og ved derfor hvordan din hest vil tage sig bedst på billeder. Biler er en af mine andre store interesser, hvor jeg bestræber mig på at få bilens kvaliteter frem i billederne. Sidst, men ikke mindst, har jeg gjort en del i portræt fotografi; herunder boudoir og billeder af voksne.

Min base

… er i Viborg, men jeg er meget fleksibel og kan tage hvor min bil nu kan føre mig – så ønsker du et fysisk møde, eller har du et projekt der skal udføres et bestemt sted (f.eks. ved en photosession), så mødes vi blot på det aftalte sted, ellers kommer jeg gerne til jer.

Erfaring & uddannelse

Jeg har fotograferet siden barnsben, og har bestået grundforløbet som fotograf på Medieskolerne i Viborg.

November 2021 blev jeg svend som mediegrafiker – så jeg har både uddannelse og know-how i den grafiske branche. Jeg har i hele min elevtid været ved OneStep marketing og tilknyttet Hansenberg i Kolding.

Siden 2017 har jeg været frivillig fotograf i SportsCar Event – til fordel for bl.a. Børnecancerfonden.

Siden forår 2022 har jeg været frivillig som grafisk konsulent i Os Om Havet.

Referencer

Jeg har arbejdet med mindre og større virksomheder, som Trackdayklubben, Haderslev Handelsskole, Repeatly Leasing, Det Gamle Apotek, Entreprenør Emil Palm, Jørgen Hansen biler A/S, Autoleth A/S, Os Om Havet, Lille Hjerte, OneStep marketing, NieCars, Lykke Be Happier, LilleHjerte, Lantz Copenhagen m.fl.

Super flotte billeder fra Trackdayklubbens events. Vores deltagere er meget begejstrede for actionbilleder fra banen og stemningsfyldte billeder fra pitten. Høj kvalitet og god service. Tempus Media levere varen - de absolut bedste anbefalinger herfra!

Jeppe RimmenEjer af Trackdayklubben

Tempus Media har leveret klasse billeder til os af flere omgange, og vi kan ikke forestille os at bruge andre i fremtiden🔥 Billederne er i høj opløsning, ofte optimeret til SoMe og så leverer hun varen hver gang. Tempus Media er specielt gode til at fange den helt rigtige feel man ønsker, og er også meget lydhør overfor alle ens egne input og ønsker, hvilket bare giver et rigtig fedt fotoshoot gang på gang🙌

Christian JørgensenEjer af Lykke Be Happier

Har haft Tempus Media til at skyde nogen billeder af mine biler både til events og til aftalte fotoshoots, og jeg kunne virkelig ikke forestille mig hvordan nogen af dem skulle forbedres.

Christian Jørgensen